Випуск № 2(86), 2024
Титульна сторінка
Зміст
ЕКОНОМІКА
Акімова О.В., Петченко М.О.
Асиметрія інформації та її вплив на оцінку фінансового потенціалу: методи корекції
Леонідов І.Л., Цурканова І.О.
Специфіка екстерналізації привласнення інформаційно-цифрового інтелектуального продукту в умовах глобалізації
Маслій О.А., Максименко А.П.
Діджиталізація як об’єкт економічної безпекології
Парфентьєва О.Г.
Інструментарій виміру цінностей в системі еко-соціального управління компаніями
Саричев В.І., Плавкова Д.Д.
Провідні наукові підходи щодо шляхів формування людського потенціалу України
Yazina Viktoriia, Sabirov Oleksandr, Matukhno Olena
Analysis of the impact of war on the restaurant industry in Ukraine
ФІНАНСИ, БАНКІВСЬКА СПРАВА, СТРАХУВАННЯ ТА ФОНДОВИЙ РИНОК
Добрянська Н.Б.
Фінансова поведінка домогосподарств в розрізі бібліографічного огляду сучасних електронних інформаційних ресурсів
МЕНЕДЖМЕНТ
Боденчук Л.Б., Лютфалієва Л.С., Надьон А.О.
Організація та ефективність моніторингу діяльності підприємства
Горб К.М., Корнєєв М.В., Кучер М.М.
Система зовнішньої та внутрішньої безпеки у сфері туризму та гостинності
Дарушин О.В., Боденчук С.В., Бузіян І.І.
Технологія розробки і реалізації управлінських рішень в управлінні підприємством
Ковальчук Н.В.
Управління змінами в умовах цифрової трансформації бізнесу
Kucher Marharyta, Saihak Yelizaveta, Golub Yaroslav
Regulation of labor as a technology of personnel management in restaurant industry establishments
Stebliuk Natalia, Nebaba Nataliia, Ozierova Svitlana
Competitiveness of restaurant business enterprises: evaluation and ways to improve
МАРКЕТИНГ
Пороскун С.С.
Зовнішні та внутрішні фактори розвитку середовища міста
ПІДПРИЄМНИЦТВО ТА ТОРГІВЛЯ
Кобеля-Звір М.Я.
Гранти Програми Європейської комісії «Горизонт Європа»: можливості та бар’єри