Випуск № 1(85), 2024
Титульна сторінка
Зміст
ЕКОНОМІКА
Горященко Ю.Г., Гармаш О.В.
Підтримка розвитку інноваційного підприємництва в умовах релокації
Михайлов С.В., Савіна Н.Б.
Економічні аспекти впровадження міжнародних стандартів відповідальної гри: тенденції та перспективи
Пилипенко С.М., Грудзевич У.Я., Адамовський О.М.
Розвиток бізнесу в умовах війни в Україні
ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ
Kraievskyi Volodymyr, Myskin Yurii
The essence of double taxation in transfer pricing
ФІНАНСИ, БАНКІВСЬКА СПРАВА, СТРАХУВАННЯ ТА ФОНДОВИЙ РИНОК
Гриб Є.С.
Фінансовий механізм управління ризиками сталого розвитку аграрного сектору економіки
Заруцька О.П., Лаптєв І.О.
Про системний підхід до організації внутрішнього контролю та фінансового моніторингу у банках
Кобеля-Звір М.Я., Звір Ю.В.
Проект USAID «Інвестиції для стійкості бізнесу»: гранти для середнього та великого бізнесу
Корсун І.М.
Генезис та періодизація розвитку фондів соціального страхування
МЕНЕДЖМЕНТ
Вострякова В.І.
Аналіз зарубіжного досвіду стратегічного управління біоекономічною трансформацією на засадах сталого розвитку
Гудзь О.Є., Шавловський П.В.
Обґрунтування стратегій гармонізації організаційної поведінки підприємств в умовах цифровізації
Клєвцєвич Н.А.
Сучасні підходи до управління бізнес-процесами реального сектору економіки в умовах цифрових трансформацій
МАРКЕТИНГ
Прядко О.М., Чміль Г.Л., Олініченко К.С.
Маркетингова координація інноваційних процесів в умовах цифровізації
Шматок М.В.
Роль соціальних мереж у створенні та управлінні іміджем бренду малого підприємства
ПІДПРИЄМНИЦТВО ТА ТОРГІВЛЯ
Барингольц С.М., Каліна І.І.
Конкурентне середовище ринку системної інтеграції в галузі інформаційних технологій України
ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА
Vishnikina Olena, Nebaba Nataliia, Baranets Yevheniia
Experience of using the local menu as a modern trend on the example of leading domestic and foreign restaurant establishments
Горб К.М., Корнєєв М.В., Кучер М.М.
Гостинність в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі: загальні засади досліджень та особливості підготовки фахівців
Стеблюк Н.Ф., Сайгак Є.Л., Степанова Д.В.
Особливості використання реклами як засіб просування послуг закладів готельно-ресторанного бізнесу
Yazina Viktoriia, Sabirov Oleksandr, Halkina Anastasia
General requirements for the organization of meals for children and adolescents in restaurants
РОЗВИТОК ПРОДУКТИВНИХ СИЛ І РЕГІОНАЛЬНА ЕКОНОМІКА
Kudrina Оlga, Kuziv Oleh
Organizational and economic mechanism of innovative transformation of the region to enhance competitiveness
Пріхно І.М., Красіков С.В.
Моделі соціальної відповідальності бізнесу та оцінка їхньої придатності до різних типів бізнесу
Fomenko Denys, Dimchohlo Andrii, Osmak Dmytro
Peculiarities of strategic behavior of enterprises in the economic crisis